Certyfikaty Firma Godna Polecenia i Wiarygodny Partner w Biznesie dla Drogerii Jasmin
Już po raz XXVI, podczas uroczystej gali w Auli Wyższej Szkoły Zarządzania i Bankowości w Poznaniu ogłoszeni zostali Laureaci programu i certyfikacji Firma Godna Polecenia oraz Wiarygodny Partner w Biznesie i Lider Przedsiębiorczości. Jedną z wyróżnionych firm została spółka Drogerie Jasmin sp. z o.o.
2020-10-01, 13:46

Uroczysta Gala, podczas której wręczono wyróżnienia i certyfikaty Firma Godna Polecenia oraz Wiarygodny Partner w Biznesie i Lider Przedsiębiorczości odbyła się 29 września 2020r. i zgromadziła przedstawicieli i gości wielu znanych i cenionych polskich przedsiębiorstw.

Tym bardziej miło nam ogłosić, że Drogerie Jasmin sp. z o.o. otrzymała zaszczytne wyróżnienia FIRMA GODNA POLECENIA i WIARYGODNY PARTNER W BIZNESIE.
Zaś tytuły LIDERA PRZEDSIĘBIORCZOŚCI 2020 za efektywność w realizacji założonej wizji i strategii rozwoju, wzorcowe zarządzanie przedsiębiorstwem, rzetelność i odpowiedzialność w działaniu, a w szczególności za zdobycie opinii firmy zdecydowanie godnej polecenia i wiarygodnego partnera w biznesie otrzymali:

• MARZENA GRADECKA - Współwłaściciel PGD Polska i Prezes Zarządu Spółki z o.o. DROGERIE JASMIN.
  • TERESA STACHNIO - Wiceprezes Zarządu Spółki z o.o. DROGERIE JASMIN, od lat związana z grupą PGD POLSKA.
  • MARCIN BARTOSZYŃSKI - Wiceprezes Zarządu Spółki z o.o. DROGERIE JASMIN i Dyrektor Pionu Kosmetycznego PGD POLSKA.

"Przyznane wyróżnienia są dla nas niezwykle cenne, bo stanowią uznanie i docenienie naszej długoletniej pracy na rynku kosmetycznym i drogeryjnym. Spółka Drogerie Jasmin, działając na rynku nieprzerwanie od 21 lat, oferuje swoim klientom produkty zarówno znanych marek, cieszących się uznaniem Konsumentek, jak i wiele unikalnych rodzimych nowości produktowych, ekologicznych, naturalnych, charakteryzujących się wysoką jakością. Spółka wspiera i propaguje wszelkie działania prozdrowotne, w tym amatorskie uprawianie sportu, jako najlepszą drogę do dobrego samopoczucia, pięknego ciała i doskonałej sylwetki. Od lat jest sponsorem tytularnym jednego z największych kobiecych turniejów golfowych „Brunetki, Blondynki, czyli Metamorfozy”, wspiera ogólnopolską akcję Świadoma Mama i wiele innych lokalnych inicjatyw społecznych. Zarząd spółki dba o etykę w handlu, wspiera działania lokalne i udostępnienia Właścicielom Drogerii Jasmin najnowsze rozwiązania technologiczne." - mówi Marzena Gradecka

O Certyfikacie
Program promocji gospodarczej i certyfikacji jest realizowany od lat przez Wielkopolski Związek pracodawców LEWIATAN (Konfederacja Lewiatan), Radę Programową Wyższej Szkoły Zarządzania i Bankowości w Poznaniu oraz poznańskie Biuro Promocji Gospodarczej i Certyfikacji. Ma on na celu wyłonienie, a następnie promowanie firm, oferujących najlepsze produkty i usługi w pełni zgodne z oczekiwaniami konsumentów, a tym samym zasługujące na wyróżnienie Certyfikatem FIRMA GODNA POLECENIA oraz wyróżnieniem indywidualnym LIDER PRZEDSIĘBIORCZOŚCI.

Honorowy patronat nad programem i procesem certyfikacji
Firma Godna Polecenia i Wiarygodny Partner w Biznesie sprawują Międzynarodowe Targi Poznańskie.
Tegoroczną Galę uświetnił koncert Zespołu ANOVA STRING QUARTET.

Magdalena Plamieniak